Kokbok

image378

Har fått en förfrågan på KiF.
Om jag vill dela med mig av recept härifrån i en kommande kokbok.
Vet inget om vare sig författaren eller tanken.

Vet bara att många frågat efter en Airamsk kokbok.
Och så vet jag att det blev ett jädra rabalder sist.
När jag delade med mig och folk la sig i.
Och berättade för mig att jag inte alls kan ha anspråk
på vad jag publicerar här.

Jag har verkligen inget utrymme för eget bokprojekt, men det
känns som om jag ska spara på mig tills utrymme kommer.

Eller kanske det finns nån bokförläggare som läser mig och ser
en utmaning?

Kommentarer
Postat av: Karin

tycker det låter som en bra idé att spara på dig! dina recept och bilder räcker långt till en alldeles egen kokbok - när den tiden är inne!
tills dess så surfar vi runt på din sida och suckar lyckligt när nya recept läggs ut..! :)
kram på dig!

2008-02-13 @ 17:29:58
Postat av: Lina

Håller med Karin... även om vi gärna skulle vilja ha en kokbok på hyllan med recept från bloggen så tror jag vi hellre väntar till det är just bara "Airams kokbok" eftersom det är dig och dina recept vi gillar :)

Man ska göra sådant som man själv mår bra av och växer av. Om man gör saker för andras skull hela tiden så tröttar man ut sig själv till slut. Kör på det som gör dig lycklig och vet att när/om Airams kokbok kommer ut finns det måååånga köpare här ute!

Kram!

2008-02-14 @ 10:04:12
Postat av: Agneta, Finland

Jag delar åsikt med Karin och Lina. Jag tror att iaf lite av "magin" skulle försvinna om dina recept kom på pränt i bokform, med exakta mått, ihopmixade med massa andra recept.
Men - en Airamkokbok... De du.. =) Ännu bättre vore en Airamkokbok i samma stil som denna blogg. Jag älskar att du inte sätter ut måtten!
:D

2008-02-14 @ 12:32:22
Postat av: Gia

Jag kan bara hålla med Karin, Lina och Agneta. Dom har skrivit precis som jag känner.
Tack för att du finns Airam.

2008-02-14 @ 13:19:39
Postat av: maria

Kan låta lite fantasilöst men jag håller med föregående talare (Karin, Lina, Agneta och Gia). Allting har sin tid. Hellre bra än genast. Den som väntar på nåt gott...
(Jag kan fler men vill bespara dig...)
Stödtrupperna verkar eniga...

2008-02-14 @ 17:49:06
Postat av: Maja

Ja, här har du en till i "truppen". Om du känner för att vänta med dina fantastiska recept och bilder till något helt eget, så ska du självklart göra det. Det du ger här räcker långväga för mig :o)

Här har du iaf definitvt en bokköpare om du nån gång "slår till", tills dess tackar jag för det Du ger.

2008-02-14 @ 19:59:04
Postat av: Annapanna

Copyright på ett recept ligger inte i måttenheter och innehåll, det ligger i beskrivningen av tillagningen.
Vill du publicera ska du försöka göra det! Jag har tittat in här ett tag och du är en superinspiration. Och om du vill hålla oss på halster och låsa oss nöja med det som redan finns här är det faktiskt DIN blogg! Och en jäkla bra blogg är det också!

2008-02-14 @ 23:29:34
Postat av: Airam

Tack alla - det är mycket gott att få Er pepp och
stöttning! Trevlig helg allesammans / Airam

2008-02-15 @ 11:11:29
Postat av: irren

Jag håller helt med.....Spara dig, DIN tid kommer.Även om man knaske kan va lite ego vilja ha RECEPTEN Nu så tycker jag att inspirationen du ger oss är helt underbar.Jag har legat på sjukhus ett tag nu och maten där har varit under ALL kritik trots att jag beställt specialkost.Har varit hungrig som bara den.Fantiserat om dina bilder som du tar till dina rätter.Och nu när jag kommer hem ser jag att du laggt in en hel del nya smaskiga saker.
Älskar dej för det du ger mig.

2008-02-16 @ 12:09:57
Postat av: Camilla

Jag är helt enig med alla tidigare komenterare om att vi kommer att köpa din kokbok när (och om) den kommer ut en dag. Men det ska vara på ditt initiativ och med den matglädje som jag alltid återfinner här på din blogg.
Vill bara tillägga att jag idag tillagade curry- & auberginefärsen idag, den blev supergod!

2008-02-16 @ 16:07:44
Postat av: ChristinaC

Jamenvisst Airam, sätt ihop alla dina recept till en kanonkokbok!! Jag är säker på att den kommer att gå åt som smör! Se till att du får alla våra"gurus",- tex SSS, Annika D, m.fl.att skriva kommentarer eller introduktion etc. så säljer boken ännu bättre. Vi är många. många som kommer att köpa den! Ser fram emot lanseringen! Kram, ChristinaC

2008-02-18 @ 18:45:43
Postat av: MiaP

Airam, spara på dina recept tills du kan ge ut en egen kokbok. En del tycks tro att det bara är att göra en layout av andras recept så har de gjort en kokbok. Vad jag vet om Anna Bergenströms kokböcker är att hon testar recepten åtskilliga gånger innan de kommer till tryck. Och det tycks ju även du göra enl vad jag läst, om att du lagar dom om igen till vardags.

2008-02-20 @ 01:02:56
URL: http://blogg.passagen.se/lchf
Postat av: Airam

Nu har jag tackat för visat intresse (för mina ostplättar/ostschnitzlar). Boken som skall komponeras skall göras i eget namn och med provlagning och sen dokumeteras av fotograf. Jag väljer att spara mitt här i bloggen och kanske som så många andra, försöka göra en bloggbok nån gång i framtiden.

Tack för all stöttning!

2008-02-20 @ 08:13:04
Postat av: Maja

Jättebra att du skippar det där projektet, spar dina godbitar och fantastiska bilder till nåt helt eget :o)

2008-02-21 @ 10:26:34
Postat av: Eva

Jag instämmer med ALLA föregående inlägg...men, vänta inte för länge med att ge ut DIN kokbok. Min motivation till det är att nu börjar fler och fler upptäcka det fina med LCHF kosten och då kommer det poppa upp kokböcker till höger och vänster och då är det ju risk att alla Dina superfina recept och bilder kommer att drunkna bland en massa skräpböcker som utger sig för att vara LCHF men i själva verket är GI eller något liknande.
Varför inte göra en "provbok" på typ den här webbsidan: http://www.fotobok.com/ (eller någon annan du kanske känner till).

Tack för jättefin sida, recept och bilder!

Eva

2008-02-22 @ 20:10:28
Postat av: Airam

Eva - Tack för tipset. Jag tror oxå på Din tanke. Står just nu i valet o kvalet att antingen bara fritt fram dela med mig tills dess det blir tid över till "bättre tankar" eller rent av låta den vila igen och under tiden redigera, måttsätta osv. Det poppar upp diverse mer eller mindre intressant och även en blind höna kan se att jag ibland är nån slags förebild för både idéer och upplägg här o där. Bloggen har funnits sen okt -06 och naturligtvis har jag ett underlag. Ska ta mig samman till beslut. Snart.
Tack själv, för jättefint engagemang!

2008-02-24 @ 13:12:57
Postat av: Eva

Hej igen! - Låter lovande att du i alla fall funderar över att ge ut DIN kokbok. Jag lovar att jag ska "hänga på låset" och bli en av de första som köper den, så snart jag bara vet att den är ute till försäljning ;-)
Jag har ätit LCHF kost sedan början av december (kanske inte slaviskt, men näst intill) och har gått ner 8 kg (har minst 25 till att gå ner), mina kolesterolvärden har sjunkit från 8.1 till 5.1 och mitt skyhöga blodtryck är nu så lågt att jag nästan börjar tro att det är för lågt för min ålder (är snart 57), 125/75.
Soliga vårhälsningar från "Skåneland".
Eva

2008-02-25 @ 11:47:52
URL: http://evafromsweden.blogspot.com/
Postat av: grona_marie

Tycker också att du ska spara dig och dina recept till en egen kokbok. Jag förstår så väl om du vill stänga ner din blogg i väntan på att få tid att färdigställa den. Det vore tråkigt för oss som inspireras av dig men självklart är det du som ska ha äran av dina recept.

2008-02-28 @ 14:29:42
Postat av: ysny

Har inte Linda Skugge ett bokförlag där vem som helst kan publicera en bok? Och ffa bloggare? Då kan man ta materialet direkt från din blogg, till en bok, precis som den är? jag skulle ABSOLUT köpa den!! Du ger mig såå mkt inspiration! ;)

2008-03-06 @ 15:34:52
Postat av: Pekka

Hej igen Airam! En guldgruva du har här! Utnyttja den! Du kanske inte blir rik, men du blir definitift ett nanmn i historien!!!

Dessutom; de som har åsikter om dina recepts publicering eller inte ... Vad jag vet så kan man inte patentera recept. Och så länge som det är dina egna kreationer, produkter från din egen hjärna, så kör hårt!!! :-)

2008-04-13 @ 15:12:29
Postat av: Pekka

PS. Om du gör en bok köper jag den direkt! Härliga recept du har på denna webben!!! :-D

2008-04-13 @ 15:23:32
Postat av: coach outlet online

Coach Outlet Online Store would dynamically change your overall styles right away. The amazing knack about the unique coach handbag is that it would never disappoint your individual styles at all. Rather, it would instantly change your ultimate fashions in a remarkable manner. Coach Outlet has become a popular shopping experience for consumers around the world, and a desirable distribution channel for manufacturer's and retailers.

http://www.coachoutletonlinehot.com

2012-03-19 @ 06:53:12
URL: http://www.coachoutletonlinehot.com
Postat av: coach outlet

Coach New Signature BackPack Black-Beige is a useful backpack for outdoors activities. It's convenient that you can freely take along with for travel,climbing and go for school.In our Coach Outlet,there are many graceful styles of Coach backpack for you. At the Coach Outlet Online Store, quality products and satisfying service are provided;High safety and prompt delivery is guaranteed. http://www.coachoutleting.com

2012-03-19 @ 07:33:33
URL: http://www.coachoutleting.com
Postat av: coach factory outlet

Once visit, you will be unable to restrain loving it. Warmly welcome all of you to the Summer Sales Promotion on Coach Factory Outlet. coach factory outlet online is a store exclusively at your service. Different kinds of Coach bags are on sale. Get more information from it online store..http://www.coachfactoryoutletonlineg.org

2012-03-19 @ 08:09:59
URL: http://www.coachfactoryoutletonlineg.org
Postat av: coach outlet online

It's wonderful to find out it does not slip in your signature at the bottom of the case and the appearance of brass accents from Coach Outlet Online, Because women who can look stylish this summer. Coach Outlet has become a popular shopping experience for consumers around the world, and a desirable distribution channel for manufacturer's and retailers. http://www.coachoutletonlinecoo.net

2012-03-19 @ 08:35:51
URL: http://www.coachoutletonlinecoo.net
Postat av: christian louboutin uk

This summer,?christian louboutin uk combined with Chinese style, the international trend of the subversive elements in bold, the idea of ?weaving in elements in the interpretation of low-carbon fashion casual. Your chance is here to grab this gorgeous piece, hand-crafted with authentic christian louboutin outlet and sterling silver round bead accents. Excellent Workmanship.christian louboutin uk outlet is a worldwide leading manufacturer of precision polished crystal and has stood for highest quality and innovative, as well as classical, design for decades.http://www.christianlouboutin-ukoutlet.co.uk

Postat av: louis vuitton

Louis Vuitton Outlets offer famous classic brand for LV,Channel, with perfect service.So become to the VIP soon.They offer more new styles,like LV purses,LV wallets etc. And are tested by product quality monitoring center . louis vuitton bags uk The The southwest Nearby mall would be the local largest shopping mall possesses in excess of Two seventy specialised suppliers.So these are it all. Kissimmee is not only a charming, enjoyable spot to commit loved ones holiday vacation; additionally it is your shopper's haven. Whether you receive an individual's load getting a terrific bargain over a developer carrier louis vuitton outlets or simply obtaining a unique, unusual painting them, you will find to accomodate every consumer's taste inside Kissimmee. Genuine Louis Vuitton leather double photo frame in Louis Vuitton handbags uk. An ideal accessory for handbags. Never used, still in original box and dust wrapper.http://www.louis--vuitton.co.uk

2012-04-09 @ 05:30:40
URL: http://www.louis--vuitton.co.uk
Postat av: mulberry outlet

Most perple reckon that owning mulberry outlet from Outlet Store shopping is actually buying of the most useful bags on the planet. Here's your new way to look sophisticated styles. Carry the hot mulberry sale of this summer and be the true trendsetter! mulberry outlet uk daily news purse allow clearly tally it is advantage over various kinds of achievement costs wallets. Tho. http://www.mulberryoutletsales.co.uk

2012-04-09 @ 05:44:34
URL: http://www.mulberryoutletsales.co.uk
Postat av: ferragamo

But the event MianFang resolute way, the key reasons, one is the courageous, d.c. government such as bag before in gambling,

2012-04-24 @ 02:56:52
URL: http://www.ferragamoshoesoutletusa.com/
Postat av: Coach Bags

I saw this actually excellent post these days!Yes! I agree what you say!

2012-04-26 @ 09:14:37
URL: http://www.coachbagsfactory2020.com
Postat av: Coach Coupons

You've got your point via a great deal far better than I at any time could, thank you!

Postat av: Michael Kors Outlet

Michael Kors Outlet http://www.mk-michaelkors.org/

http://www.new-supraskytop.com/

http://www.raybanrb.org/ Ray Ban Outlet

http://www.singaporecoach.org/

http://www.km-outlet.com/ Karen Millen Outlet

http://www.cl-redshoes.com/

2012-05-12 @ 10:27:53
URL: http://www.mk-michaelkors.org/
Postat av: Louis Vuitton Purses Outlet

I discovered your web page recently plus started follow your posts.Brilliant , i actually resembling your web publication so much.

2012-05-18 @ 11:23:33
URL: http://www.louisvuittonoutlet2014.com
Postat av: replica hermes

Hermes Handbags

Hermes Birkin

hermes birkin replica

http://www.hermeshandbagoutlet.com

2012-07-14 @ 11:05:19
URL: http://www.hermeshandbagoutlet.com
Postat av: Cheap Jordans

Ok. I believe you are appropriate!

2012-07-31 @ 20:07:34
URL: http://www.discount-airjordanshoes13.com
Postat av: robe de marie

Finally, an issue that I am passionate about. I've appeared for info of this caliber for the final several hours. Your webwebsite is significantly appreciated.

http://www.boxeveningdresses.org

2012-08-01 @ 04:56:15
URL: http://www.boxeveningdresses.org
Postat av: 威哥王 販売

消渇丸:http://www.kanpocom.com/Pro/xiaokewan.html

花之欲:http://www.kanpocom.com/Pro/huazhiyu.html

狼一号:http://www.kanpocom.com/Pro/langyihao.html

滋養強壮:http://www.kanpocom.com/JingLiJi/bushen.html

悍神:http://www.kanpocom.com/Pro/hanshen.html

新一粒神:http://www.kanpocom.com/Pro/xyls.html

セックスドロップ:http://www.kanpocom.com/Pro/sex-drops5.html

三體牛鞭:http://www.kanpocom.com/Pro/stlb.html

五便宝:http://www.kanpocom.com/Pro/wodibo-capsules.html

精力増強剤:http://www.kanpocom.com/JingLiJi/mengjing.html

超級脂肪燃焼弾:http://www.kanpocom.com/Pro/FAT-BURNERS-3.html

蔵八宝:http://www.kanpocom.com/Pro/zbb.html

花痴:http://www.kanpocom.com/Pro/huachi.html

レビトラ 販売:http://www.kanpocom.com/Pro/levitra.html

催情:http://www.kanpocom.com/Pro/Footsie.html

勃動力:http://www.kanpocom.com/Pro/stlb.html

性欲増強通販:http://www.kanpocom.com/Pro/K-Yrunhuaji.html

男宝:http://www.kanpocom.com/Pro/nanbao5.html

魔根:http://www.kanpocom.com/Pro/mogenjinzhongcao.html

絶對高潮:http://www.kanpocom.com/Pro/juedui.html

終極痩身:http://www.kanpocom.com/Pro/zhongjishousheng.html

しんいちつぶしん:http://www.kanpocom.com/Pro/xyls.html

Sex Slave:http://www.kanpocom.com/Pro/faguo.html

女性用媚薬:http://www.kanpocom.com/meiyao/

蒼蝿水:http://www.kanpocom.com/pro/canyingshui5.html

絶對高潮カプセル:http://www.kanpocom.com/Pro/juedui.html

勃動力三體牛鞭:http://www.kanpocom.com/pro/stlb.html

イーリーシン:http://www.kanpocom.com/pro/yilishen.html

v26 ダイエット:http://www.kanpocom.com/Pro/V26sx.html

SEX DROPS:http://www.kanpocom.com/Pro/SpanishFliegeD8.html

三鞭粒:http://www.kanpocom.com/pro/weige.html

ダイエット薬:http://www.kanpocom.com/jianfei/feiman.html

媚薬 カプセル:http://www.kanpocom.com/Pro/fuyuan-chun.html

早漏防止:http://www.kanpocom.com/JingLiJi/zaoxie.html

曲美 本物:http://www.kanpocom.com/pro/qumei5mg.html

紅蜘蛛:http://www.kanpocom.com/Pro/hong-zhi-zhu.html

狼1号:http://www.kanpocom.com/Pro/langyihao.html

2012-08-10 @ 10:50:29
URL: http://www.kanpocom.com/Pro/weigewang.html
Postat av: Coach Factory

Coach Outlet http://www.coachoutlet50.com

Coach Outlet Online http://www.coachoutletonlinean.

Coach Outlet Online http://www.coachoutletonlinestorecf.com

Coach Factory Outlet http://www.coachfactoryoutletonlinecc.org

2012-08-15 @ 03:29:19
URL: http://www.coachfactorystoresky.com
Postat av: Jimmy Choo Bags

Hi, thank you so a great deal for these ideas!

2012-08-23 @ 00:19:15
URL: http://www.jimmychooshoesoutlet26.com
Postat av: Harold Naylor

It's a good stage!

2012-09-11 @ 07:36:55
URL: http://boulderweekly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0