Respons

Som säkert alla 348 läsare igår och hittills 146st idag förstått, handlade gårdagens inlägg om lite tiggeri av respons. Och kanske även en markering att vi ska vara rädda om varandra i cyberspace. I min värld läser man inte recept här, kopierar dem och sedan publicerar dem som sina egna utan att länka till källan. Särskilt inte nu när flera personer tänker sig lite karriär i ämnet. För då är väl inte jag längre sämre och eller gratis så länge till.

Strax ska jag möta Er var och en. Kommentarerna på förra inlägget har berört mig mycket.
Men först ska jag tulla på anonymiteten en smula. Integritet är annars superviktigt för mig, men när människor ger sig till mig måste och vill jag ge tillbaka.
Jag har i tjänsten samma regelverk som Annika Dahqvist. Jag ska säga det etablissemanget förespråkar, men har av min chef fått tillåtelse att heja på människors egna beslut. Därför möter jag numera flera intensivt övertygade LCHF-levare. Ingen av dem vet dock om min blogg (eller så är de lika hemliga som jag själv).

Förutom ett brinnande intresse för matlagning (och för all del även bakning) sen barnsben, har jag också ett förflutet inom restaurangbranschen. Mina kökskunskaper är således inte alldeles självlärda.

Här i min blogg har man fått veta att jag på fritiden har uppdrag som stödfamilj, att jag kör motorcykel, fotograferar, festar&dansar, reser, spelar gitarr, bloggar och nästan aldrig sitter still. Till listan kan läggas kursperioder av keramik, körsång, silversmide och massor av extraarbete både här och där. Nån sa hypoman och ibland är det nog sant.

Om man skulle fråga min närmaste omgivning ifall de tycker att jag ska försöka mig på att göra en kokbok skulle de absolut replikera: - "Va, har du inte gjort det än" därför att det vore så typiskt mig att dra igång nåt nytt och oprövat.


Annika -  Jag vet inte vad sojamjöl är. Det ska Du få berätta för mig sedan. Dina omelettplättar verkar kalasbra att tex ha som botten till en räkmacka. Gott att jag får inspirera Dig - det är min ambition. Tack för fina ömdömen.

Yngla - Jag pekade inte precis på bara Dig. Det är gott nog att Du känner Dig inspirerad. Och tycker om min blogg. Tack för fina omdömen.

Birger_E - Grattis till Din fina viktminskning! Visst är det underbart. Det där med boktips är bra. Det ena ger det andra och till slut hamnar man kanske här så som Du gjorde. Tack för fotoomdömet - det får mig att våga igen.

Kenneth Ekdahl - Åhh, lergryta och Tandoori - Du påminner mig! Jag ska absolut laga nåt liknande. Tack för så fina omdömen och tack för Din fina bild. Jag hyser den värsta respekt för Din viktresa - Du måste må som en prins och är naturligtvis värd att det går så bra för Dig. Fortsätt inspirera mig.

Maja - Jag tror inget annat än att den okände Peter är en BRA Peter. Precis som den för mig okända Gun-Marie säkert är. Kanske täcker hennes bok behovet och jag fortsätter den här vägen. Vi får se. Sålänge jag har såna påhejare som Dig känns det jättebra via bloggen. Sluta för all del inte kommentera nu bara. Du förklarar så bra hur det kanske kan vara med datorovana och bloggovana kokbokssuktare, man blir gärna blind och tror att alla fungerar på ungefär samma vis. Min kollega höll med Dig till fullo idag. Tack för att Du följer och hejar på mig!

Gunka -  Kanske är det Du ska som ska coacha och bana väg för mig. När jag tar betalt, tar jag betalt, jag lovar. Tack för att Du hejar på med sån kraft.

Berit W - Jag är så glad för Dina kommentarer. Ät och förhåll Dig på ett sätt som Du mår allra bäst av. Ingen mer än Du kan avgöra vad som är rätt för Dig. Låt viktresan ta tid. Då sätter det sig också bättre, det vet vi alla. Låt mig inspirera. Med eller utan vitlök. Jag älskar vitlök, men allt jag lagar går precis lika bra utan. Eller med bara lite vitlökspulver för den som föredrar det. Min ambition är att locka ut folket i köket för att prova sig fram. Tack själv för Dina fina omdömen !

Lena - Fortsätt komma hit. Jag blir glad av att veta att det känns kul om det finns nåt nytt att kika på här. En matlagningskurs vore verkligen jättekul att hålla. Jag lutar snarare åt det faktiskt, än en bok. Vi får se. Tack för Dina fina omdömen!

Saiva - Jag har ju medvetet uteslutit mått i mina inspirationsrecept därför att jag ju egentligen bara vill locka till expriment. Den som vill ha mått får gärna fråga. Det känns jättehärligt att Du trollar lite i köket, med mina tips i bakhuvet. Jamie Oliver och jag är inte helt olika. Vi kan inte stå still, vi trixar och kladdar och älskar verkligen att skapa. Jag tror han upplever detsamma med sina resultat som jag - att det är den största av rikedomar - när man tillverkat fröjd för både öga och gom. Tack för Dina fina ord.

Ritamaria - Det tackar jag för - att bli länkad till. Vad vore livet utan creme fraiche? Lika trist som på viktväktartiden, eller hur. Jag tar i nån slags hemlighet alltid en sked creme fraiche direkt i munnen då jag öppnar en ny burk. Och jag njuter som om det vore guld jag fick smutta på. Tack själv - Du gör mig glad!

maria - Då noterar jag Dig på intresselistan. Tack!

MiaP - Sedärja, det var Du som fick honom (Skaldeman) att prova ett förslag från mig. Det ska bli spännande att se vilka av mina uppslag han återger i sin kommande bok. Kanske är smörgåstårtan den ena. Jag är egentligen, och nu är jag inte bara blygsam: en fullständig novis på foto. Som i så mycket annat slängde jag mig utan livlina sent en söndag kväll rakt ut i auktionernas värld på webben och plötsligt hade jag handlat en värstingkamera (nåja, men för ett år sen så) från usa. Skulle det löna sig fick jag lov att plåta så mycket som var - och därför hamnade den rätt snabbt i köket. Och för att jag skulle kunna ta hand om alla dessa bilder var det tvunget att jag lärde mig nåt om fotohantering. Jag är så glad för alla som beundrat det jag själv stundom skäms för. Ni ger mig massor av styrka att fortsätta. Skojigt att Du trixar lite efter att ha läst mina uppslag. Tänk om vi alla nångång skulle få till ett jätteknytkalas nånstans på mitten. Och prova varandras varianter...

Fortsätt gärna skriva den som vill. Jag uppdaterar allteftersom. Men nu ska här lagas mat. Som senare säkert blir bloggstoff. Tycker liksom att jag kommit på nåt gott ...

Kommentarer
Postat av: Annika

Du svarade Lena att du nog lutade åt att ha matlagningskurser, hellre än att göra en kokbok..Jag säger bara..Neeeeeej! vad ska man göra för att få dig på andra tankar. Du skulle verkligen kunna ta bra betalt. Jag tror många skulle köpa boken. Det skulle bli en bestseller, jag lovar!!

2007-06-20 @ 18:23:17
Postat av: Maja

Tack Airam för din fina respons till oss alla :) Genom att berätta mer om dig själv så får jag en mycket fin bild av en person där det är fullt av go och där inget sitter fast :) Önskar att lite av din ork kunde sprida sig till mig, med det kommer så sakteliga!
Förstod inte riktigt din kommentar om att man inte länkar till källan när man sprider dina recept?? Menar du att det är så?? Om - då är det gräsligt tycker jag :(
OK med idétorka vad gäller mat, men att utnyttja en persons generositet och kreativitet till att sedan göra det till sitt eget, det är isf bedrövligt!! Inte ens att förändra en ingrediens och sedan sätta sin namn på det är OK, enligt mig!!
Jag har mina funderingar, men jag hoppas att jag har fel! :( Jag hoppas därför att du "drar igång nåt nytt och oprövat" som en kokbok innan det till slut vimlar av böcker i hyllorna, för det är jag säker på att det kommer att göra ganska snart! Det behövs bara att en börjar (=Gun-Marie, http://blogg.passagen.se/minacht/Weblog) sedan hakar fler på, så varför inte oxå du?! Vi (här hos dig) har sått ett frö - hoppas att du får det att gro :)
Allt eftersom vi gör dessa recept o har i matlådor mm, så blir personer ändå nyfikna - "va´ kan du äta sån god mat, sån god sås, sån god gegga, hur gör du det utan viktuppgång?" Tror därför att många skulle uppskatta en bok utan att behöva blogga (som jag sa tidigare).
Mina kommentarer kommer du alltid att få - oavsett vad du bestämmer dig för :o) kram Maja

2007-06-20 @ 20:55:14
Postat av: Airam

Annika - jag tar förslaget till mig och ska klura ett slag. Över sommaren ska det få gro. Nu går all tid åt till semester (som jag jobbar bort på annat håll) och däremellan måste jag fixa lite bränna varvat med svalka på sidfläsket förutom att köra hoj så mycket som möjligt. Sen så...

2007-06-20 @ 23:25:52
Postat av: Airam

Maja - Måste förtydliga en sak. Det finns tid när jag vilar. Med samma energi som i aktivitet, om man nu kan uttrycka sig så. Eller läs som jag menar: det finns tid när jag inte gör ett smack. Jo, när jag latar mig och inte får ett skit ur händerna. Det är gott det oxå och ett måste för återuppladdningen. Du kommer igen. Du får oxå snart fulla batteridepåer.
Och för att inte slösaa FÖR mycket energi på det jag (och Du) inte gillar ska jag som motsats också påpeka hur tacksamt det är med alla som praktiserar nätikett - dvs de som ALLTID hänvisar till källan.
Sen en tid (många veckor nu) är jag helt insnöad på hårdkokta ägg som hackas ner i smält smör till lunchmat. Varje dag samma meny. Och nästan varje dag säger chefen att det ser så gott ut. Jag tror det inte kommer dröja förrän det fettskrämda folket tror oss. Med eller utan kokböcker. Vi som äter på detta vis har snart bevisat vår sak.

2007-06-20 @ 23:35:02
Postat av: MiaP

Skulle vara jätte kul att ses som i ditt förslag. Med just LCHF-kost kanske som ett knytis. Och jätte roligt med alla dina fina bilder, glömde att säga det innan.

2007-06-20 @ 23:56:00
Postat av: Airam

MiaP - Ni skämmer bort mig... Tack - och trevlig midsommar!

2007-06-21 @ 23:10:03
Postat av: SGVFD

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-2010-t1-3.html Air Max 2010

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-2011-t1-4.html Air Max 2011

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-180-t1-6.html Air Max 180

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-87-t1-8.html Air Max 87

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-90-t1-9.html Air Max 90

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-91-t1-10.html Air Max 91

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-BW-t1-14.html Air Max BW

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-LTD-t1-15.html Air Max LTD

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-TN-t1-24.html Air Max TN

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-Skyline-t1-22.html Air Max Skyline

http://www.cheapmaxsportshoes.com/Air-Max-Terra-Ninety-t1-29.html Air Max Terra Ninety

2012-05-29 @ 09:14:48
Postat av: SGVFD

http://www.timberland-boatshoes.com/ Timberland Shoes

http://www.timberland-boatshoes.com/sale/Timberland-Men-Beach-Sandals-Pink-277.html Timberland Store

http://www.timberland-boatshoes.com/sale/Timberland-Mens-Roll-top-Black-Boots-250.html Timberland Boots

http://www.timberland-boatshoes.com/Timberland-Womens-Roll-top-Boots/ Cheap Timberland Boots

http://www.timberlanddiscounted.com/Timberland-Men-Beach-Sandals-Yellow-p-344.html Timberlands For Men

http://www.timberlanddiscounted.com/ Cheap Timberlands

http://www.timberlanddiscounted.com/Timberland-Classic-2-Eye-Mens-Lug-Sole-Boat-Shoes-Wheat-p-296.html Shoes Timberland

http://www.timberlanddiscounted.com/Timberland-men-t1-1.html Timberland men

http://www.timberlanddiscounted.com/Timberland-women-t1-2.html Timberland women

http://www.timberlanddiscounted.com/Timberland-kids-t1-3.html Timberland kids

2012-05-29 @ 09:33:58
Postat av: SGVFD

http://louboutinpumpshotsale.com/

http://louboutinpumpshotsale.com discount louboutins

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Pumps-c19.html discount christian louboutin pumps

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Peep-Toe-Pumps-c22.html christian louboutin sandals

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Pumps-c19.html Christian Louboutin Pumps

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Peep-Toe-Pumps-c22.html Christian Louboutin Peep-Toe Pumps

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Pointed-Toe-Pumps-c27.html Christian Louboutin Pointed Toe Pumps

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Mary-Jane-Pumps-c26.html Christian Louboutin Mary Jane Pumps

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Sandals-c38.html Christian Louboutin Sandals

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Wedges-c28.html Christian Louboutin Wedges

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Evening-c30.html Christian Louboutin Evening

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Slingbacks-c29.html Christian Louboutin Slingbacks

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Sandal-Booties-c31.html Christian Louboutin Sandal Booties

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Boots-c33.html Christian Louboutin Boots

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Ankle-Boots-c32.html Christian Louboutin Ankle Boots

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Over-The-Knee-Boots-c34.html Christian Louboutin Over The Knee Boots

http://louboutinpumpshotsale.com/Christian-Louboutin-Flats-c35.html Christian Louboutin Flats

http://louboutinpumpshotsale.com/Womens-Christian-Louboutin-Sneakers-c36.html Womens Christian Louboutin Sneakers

http://louboutinpumpshotsale.com/Mens-Christian-Louboutin-Sneakers-c37.html Mens Christian Louboutin Sneakers

2012-05-29 @ 09:56:31
Postat av: SGVFD

http://www.downjackets-monclers.com/Moncler-New-Arrivals/ Moncler New Arrivals

http://www.downjackets-monclers.com/Moncler-T-shirts-Men/ Moncler T-shirts Men

http://www.downjackets-monclers.com/Moncler-T-shirts-Women/ Moncler T-shirts Women

http://www.downjackets-monclers.com/Moncler-Jackets-Men/ Moncler Jackets Men

http://www.cheapmonclerssale.com/ moncler women jackets

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Men-T-shirts------c78/ moncler men vests

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Women-Jackets----c83/ moncler down jackets

http://www.cheapmonclerssale.com/ cheap monclers

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Men-T-shirts------c78/ Moncler Men T-shirts

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Women-T-shirts--c79/ Moncler Women T-shirts

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Men-Vests-c80/ Moncler Men Vests

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Women-Vests-c81/ Moncler Women Vests

http://www.monclerdownjacketsssale.com/ cheap monclers

http://www.cheapmonclerssale.com/Moncler-Women-T-shirts--c79/ moncler down jackets women

http://www.monclerdownjacketsssale.com/Moncler-Womens-Jackets-c80/ moncler women jackets sale

http://www.monclerdownjacketsssale.com/Moncler-New-Arrivals--c78/ moncler winter coats

http://www.monclerdownjacketsssale.com/Moncler-New-Arrivals--c78/ Moncler New Arrivals

http://www.monclerdownjacketsssale.com/Moncler-Womens-Sweaters--c92/ Moncler Womens Sweaters

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-5531-Fox-Fur-In-Brown-148/ UGG Australia

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-Mens-Classic-Short-Boots-In-Chocolate-124/ UGG Men

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-Womens-Evera-Sneakers-1798-black-71/ UK Ugg Sale

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-Classic-Short-5838-Womens-Leather-Boots-Gold-144/ classic ugg

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/ Cheap UGG

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-Bailey-Button-Triplet-c78/ UGG Bailey Button Triplet

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-Boots-Bailey-Button-c84/ UGG Boots Bailey Button

http://www.sheepskinbootscheapsale.com/UGG-Classic-Cardy-c80/ UGG Classic Cardy

2012-05-29 @ 10:23:29
Postat av: Lebron James Shoes

http://www.airjordanshoes90.com air jordan shoeshttp://www.nikestore81.com kobe bryant shoeshttp://www.borselouisvuittonitlay.org borse louis vuittonhttp://www.airjordanshoes12.com cheap jordanshttp://www.allstarshoesnba.com Lebron James Shoeshttp://www.onlinelouisvuittonstores.org louis vuitton handnags

2012-05-30 @ 03:33:53
URL: http://www.allstarshoesnba.com
Postat av: cheap prada shoes

http://www.timberland-discountshoes.com/Bestsellers Cheap Timberland Boots

http://www.timberland-discountshoes.com/sale/Timberland-Womens-6-Inch-Premium-Boot-Pink-244.html Timberland 6 inches

http://www.timberland-discountshoes.com/sale/Timberland-Classic-2-Eye-Mens-Lug-Sole-Boat-Shoes-Chocolate-206.html Timberland Classic 2 Eye Mens Lug Sole Boat Shoes

http://www.timberland-discountshoes.com/sale/Timberland-Roll-Top-Kids-Boots-In-Wheat-159.html Timberland boots

http://www.timberland-discountshoes.com/Timberland-Womens-Chukka-Boots Timberland womens Chukka Boots

http://www.timberland-discountshoes.com/sale/Timberland-Men-Beach-Sandals-Yellow-274.html Timberland shoes

2012-06-18 @ 06:00:20
URL: http://www.timberland-discountshoes.com
Postat av: cheap NBA shoes

http://www.nbabasketballshoesale.com/more-2.html nba basketball shoes

http://www.nbabasketballshoesale.com/Nike-Air-Hypershox-2011-t1-54.html Nike Zoom Hyperforce 2012

http://www.nbabasketballshoesale.com/LeBron-James/Nike-Air-Max-Lebron-8-V2-f2-2.html Nike Air Max Lebron 8

http://www.nbabasketballshoesale.com/LeBron-James-t1-8.html LeBron shoes

http://www.nbabasketballshoesale.com/Jordan-Air-Shoes-t1-58.html air jordans shoes

http://www.nbabasketballshoesale.com/Kevin-Durant-t1-52.html cheap nba shoes

2012-06-18 @ 07:38:51
URL: http://www.nbabasketballshoesale.com
Postat av: air max

Thank you for sharing,we sell alls kinfs of shoes !

2012-06-25 @ 08:11:39
URL: http://www.belstaff4jackets.co.uk
Postat av: SGVFD

http://www.timberland-discountshoes.com/Featured/ timberland boots

http://www.timberland-discountshoes.com/sale/Timberland-Womens-Tall-Boot-14-inches-In-Red-Black-17.html Timberland women 14 inches

http://www.timberland-discountshoes.com/Timberland-Mens-Roll-top-Boots/ Timberland roll top boots

http://www.timberland-discountshoes.com/Timberland-Mens-6-Inch-Premium-Boots/ timberland 6 inches

http://www.timberland-discountshoes.com/Timberland-Womens-Chukka-Boots/ Timberland Chukka Boots

http://www.timberland-discountshoes.com/ cheap Timberland boots

2012-07-07 @ 02:39:27
Postat av: SGVFD

http://www.louboutins-discountsale.com/Christian-Louboutin-Pumps-c76/ christian louboutin pumps

http://www.louboutins-discountsale.com/ cheap louboutin shoes

http://www.louboutins-discountsale.com/search/Lady+20Gres+20160mm/ cheap Christian Louboutin Lady Gres 160mm

http://www.louboutins-discountsale.com/search/Djaldos+20Spechio/ Christian Louboutin Djaldos Spechio Colorblock Wedge

http://www.louboutins-discountsale.com/search/Bye+20Bye/ Christian Louboutin Bye Bye 160mm

http://www.louboutins-discountsale.com/search/Men/ Christian Louboutin Mens Shoes

http://www.louboutins-discountsale.com/All-Products/ discount louboutinshttp://louboutin-pumpssale.com/ cheap louboutin shoes

http://louboutin-pumpssale.com/search-Lillian+20120.html Christian Louboutin Lillian 120 Mary Jane Pumps

http://louboutin-pumpssale.com/All-Products discounted christian louboutin shoes

http://louboutin-pumpssale.com/Christian-Louboutin-Sandals-c38.html Cheap Christian Louboutin Sandals

http://louboutin-pumpssale.com/search-Zigounette+20140mm.html Christian Louboutin Zigounette 140mm Sandals

http://louboutin-pumpssale.com/Christian-Louboutin-Daffodile-160-Pumps-Red-14.html christian louboutin daffodil pumps

http://louboutin-pumpssale.com/search-Vicky+20Suede.html Christian Louboutin Vicky Suede Booty

http://louboutin-pumpssale.com/Christian-Louboutin-Wedges-c28.html discount louboutins

2012-07-07 @ 03:08:08
Postat av: SGVFD

http://www.pradasneakers-onsale.com/0-0-0-ps-1--shoe Prada men shoes

http://www.pradasneakers-onsale.com/0-0-0-ps-1--Patent+Leater+Men+Sneaker Prada America's Cup Patent Leater Men Sneakers

http://www.pradasneakers-onsale.com/Men_Casual_Shoes--pc-516-1 Prada Men Casual Shoes

http://www.pradasneakers-onsale.com/Men_Dress_Shoes--pc-534-1 Prada Men Dress Shoes

http://www.pradasneakers-onsale.com/Kids_Sneakers--pc-504-1 Prada kids shoes

http://www.pradasneakers-onsale.com/Prada_Shoulder_Bags--pc-528-1 Prada shoulder bags

http://www.pradasneakers-onsale.com/ cheap Prada shoes

2012-07-07 @ 03:37:53
Postat av: replica hermes

Hermes Handbags

Hermes Birkin

hermes birkin replica

http://www.hermeshandbagoutlet.com

2012-07-14 @ 09:27:16
URL: http://www.hermeshandbagoutlet.com
Postat av: prada outlet

http://www.pradaoutletonlinefree.com/ prada outlet

http://www.chaneloutletbagsonlineshop.com/ chanel handbags

http://www.chaneloutletbagsonlineshop.com/ chanel bags

http://www.chanelbagsonlineshopweb.net/ chanel bags

http://www.chanelbagsonlineshopweb.net/ chanel handbags

http://www.chanelbagsoutletusonline.com/ chanel bags

http://www.chanelbagsoutletusonline.com/ chanel handbags

http://www.topmichaelkorsoutletonline.com/ michael kors outlet

2012-07-16 @ 09:29:14
URL: http://www.pradaoutletonlinefree.com/
Postat av: louis vuitton handbags

http://www.louisvuittonhandbagsusashop.net

louis vuitton handbagshttp://www.topchanelhandbagsoutletshop.com

Chanel Handbagshttp://www.pradahandbagsoutletforu.com

prada handbagshttp://www.chaneloutletonlineshopsky.com

Chanel Outlethttp://www.louisvuittonpurseoutlet12.net

louis vuitton purseshttp://www.llouisvuittonukhandbags.com

Louis Vuitton UK

2012-07-30 @ 10:21:53
URL: http://www.louisvuittonhandbagsusashop.net
Postat av: 蒼蝿水

催淫:http://www.hellokanpou.com/CL05/37.html

催情:http://hellokanpou.com/p/pro285.html

狼一号:http://www.hellokanpou.com/p/pro330.html

狼1号:http://www.hellokanpou.com/p/pro330.html

西班牙蒼蝿水:http://www.hellokanpou.com/p/pro286.html

三体牛鞭:http://www.hellokanpou.com/p/pro331.html

三體牛鞭:http://www.hellokanpou.com/p/pro331.html

韓国痩身一号:http://www.hellokanpou.com/p/pro50.html

韓国痩身1号:http://www.hellokanpou.com/p/pro51.html

ウェイカワン:http://www.hellokanpou.com/p/pro96.html

肥滿:http://www.hellokanpou.com/p/pro3.html

健康食品:http://www.hellokanpou.com/CL01/15.html

避妊薬 中絶薬:http://www.hellokanpou.com/CL06

女性用媚薬:http://www.hellokanpou.com/CL05

漢方薬:http://www.hellokanpou.com/CL04

ダイエット薬:http://www.hellokanpou.com/CL03

精力剤:http://www.hellokanpou.com/CL02消渇丸:http://www.hellokanpou.com/p/pro211.html

西班牙昆虫粉:http://www.hellokanpou.com/p/pro316.html

ANT KING:http://www.hellokanpou.com/p/pro273.html

威哥王:http://www.hellokanpou.com/p/pro96.html

新一粒神:http://www.hellokanpou.com/p/pro476.html

男露888:http://www.hellokanpou.com/p/pro243.html

三便宝カプセル:http://www.hellokanpou.com/p/pro149.html

絶對高潮:http://www.hellokanpou.com/p/pro133.html

小情人:http://www.hellokanpou.com/p/pro321.html

イーリーシン:http://www.hellokanpou.com/p/pro132.html

イカオウ:http://www.hellokanpou.com/p/pro452.html

終極痩身:http://www.hellokanpou.com/p/pro434.html

超級脂肪燃焼弾:http://www.hellokanpou.com/p/pro52.html

2012-08-10 @ 10:48:28
URL: http://www.hellokanpou.com/p/pro317.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0