Morgondisciplin

120088-64

Det var ju så skoj. I mellandagarna. Och sen tog det liksom stopp.
Men nu är det andra bullar på G. Frukostbullar, kan man säga.
Jag cyklar. I pyamas och mörker. Och blundar. Tills pipet hörs att jag passerat 5km. Eller cirkus 50 kalorier om man nu så vill. Då är jag lagomt flåsig och fuktig att trampa vidare in till duschen.
Det är ganska skönt faktiskt. Och jag känner mig duktig som använder mitt hjärt/kärlsystem så vettigt.

Nytt på himlen är annars att jag plötsligt håller på att frysa ihjäl mig vid tiotiden varje dag. Det kan kanske ha med ovanstående att göra. Att det liksom fattas energi eftersom jag aldrig äter frukost utan snarare brunch vid 12-tiden. Så i ett par dagar har jag ätit lite tidigare och kroppsvärmen har snabbt återvänt.

Väger mig varje dag med olika resultat. Det är som med prästens lilla kråka: den slänger än hit och den slänger än dit. Först torsdag utvärderas dock den första veckan mot målet att minska 4kg på 4 veckor.

Kommentarer
Postat av: Belle

Förr gick jag alltid upp kl.6 för att cykla på min motionscykel. det blev inte så lyckat - muskulaturen började brytas ned eftersom jag cyklade innan frukost. Nu cyklar jag på den på om kvällarna istället. Tyvärr har jag inte disciplin att cykla särkilt länge - det är såå tråkigt. Jag har testat att kolla på tv o cykla samtidigt - det fungerar lite bättre men det måste vara ett program man verkligen vill se annars blir det bara tio minuter. Jag förstår inte att jag hade ork att cykla på den i tjugo minuter förr - idag har jag mycket lättare att bli rastlös. men, men...jag ska nog träna disciplinen lite mer - lite motion är bättre än ingen.

Postat av: replica hermes

Hermes Handbags

Hermes Birkin

hermes birkin replica

Thank you for a great post.

http://www.hermeshandbagoutlet.com

2012-07-14 @ 08:54:31
URL: http://www.hermeshandbagoutlet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0