Klubb för inbördes beundran

Jag är inte alls blygsam.
Känner mig faktiskt ganska kaxig
över den här bloggen.
Trots allt.

Ett tag var den på väg att läggas ner.
Själva bloggdokumentationen.
Maten lagas ju ändå. Och ett visst
fotointresse har jag för egen del.

Men så bestämde jag att göra lite
reklam istället. Och låta folk få veta
vad jag gör. Folk som känner mig.
Och deras vänner.
Jag kan ju ramla av pinn knall och fall.
Då vore det dumt att inte fått höra
reaktionerna först.

Och är det nu så att barn uppskattar
sin mamma nåt alldeles fantastiskt
för hennes matlagningskonst är min
lycka total om det är jag som fått inspirera
en aning.

Däremot ska inte jag tillskrivas flickornas
omdöme på maten.

Du ÄR faktiskt lika kapabel som jag !

Tack själv Du.
För sms-beröm :-)

Kommentarer
Postat av: MariaFia

Du har all anledning att vara kaxig över din blogg. Du lagar god och nyttig mat, fotar som ett proffs (vilket du kanske är? ) samt skriver klokt och personligt. Det är alltid roligt att titta in på din blogg, så till den milda grad att jag knappt längre kan planera veckomenyn längre utan att först kolla här vad vi kan prova för nytt. Snälla, tänk inte ens tanken på att sluta. //MariaFia

2007-08-17 @ 21:30:31
Postat av: Airam

MariaFia - Förra året köpte jag min första digitalkamera. Före det körde jag med en Instamatic, eller iaf närapå. Min profession är SÅ långt från foto man kan komma. men jag har kanske ett estetiskt sinnelag och ffa en envishet i stil med åsnor på fyra ben. Avslöjar pga påkommen anledning att jag strax ska uppträda som student. I tvåochetthalvt år framöver. Det kommer kanske inte hinnas med så värst mkt bloggande då, men har jag tid ska den få leva lite till. Jag själv har ju skojigt och det är det allra viktigaste. Jag laddar batterierna på detta vis. Tack för Din fina kommentar!

2007-08-17 @ 21:42:09
Postat av: Kenneth Ekdahl

Magnus Uggla gjorde ju en skiva med titeln "Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt", det ligger faktiskt något i det.
Jag följer den här bloggen dagligen, tack för all inspiration!

2007-08-18 @ 09:49:08
URL: http://blog.sensei.nu/
Postat av: Maja

Javisst ska den leva, javisst ska den leva .... hoppas jag iaf! Det är en fröjd för både ögon och smaklökar det du ger :o)
Även om du inte kommer att ha så mycket tid med nya grejer framöver (som du skämmer bort mig med) så finns det så mycket kvar här på bloggen (bakåt i tiden) som inspirerar och som testas!

2007-08-18 @ 14:33:08
Postat av: Airam

Kenneth - Magnus Uggla spikar i sina texter sanning efter sanning. Inte konstigt han är en favvis. Tack själv Kenneth för att Du följer mig och hejar på så friskt ;-)
Maja - Du fick mig just att bestämma nåt nytt. Nämligen att skicka med ett tips hur man lättast når HELA min blogg när man kikar in här. Kommer nu skriva det för varje nytt jag publicerar. Alla är inte lika bloggvana och det är superlätt att tappa lusten när sidorna inte visar sig utan en mindre datorlektion först. Tack för att Du är mig så trogen ;-)

2007-08-18 @ 17:38:00
Postat av: Anonym

Åh va´ bra Airam, med en länk till alla Recept (har testat) :o) Det här gör det så mycket lättare när man kollar igenom kyl/frys och tänker "Va´ sjutton ska vi äta idag?"
När man ser hela din fantastiska receptlista så finns det ju hur mycket som helst att välja på :o) Stort Tack o kram
/Maja

2007-08-19 @ 10:56:43
Postat av: Excentrica

Wow, vilka recept! Vill prova alla! Nu! Dina recept gör det lätt för såna som jag som haft problem med vad jag ska bjuda mina vänner på som är skeptiska till lågkolhydratkost, detta är ju festmat för alla! Speciellt tack för stekt ägg-mackan som frukostalternativ. Den blir en klassiker hos mig : )

2008-07-31 @ 20:54:49
Postat av: Cheap Nike Shoes

Ja, nu har jag (sedan jul) satt i mig allt av det "förbjudna" och mår därefter. Så på måndag blir det det som du har på tallriken, bacon (flera paket inköpta idag) och ägg.



Håller med, det är himla gott!

2012-07-30 @ 04:48:46
URL: http://www.buybrandshoes.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0