Lever
Nötlever är så himla gott tycker jag. Men det är jag liksom ensam om.
Därför lagades det både Stekt Rimmat Fläsk med Bonnsås OCH lever med gräddsky ikväll. Jag åt en kombination av båda. Två skivor av vardera. Med kapris som jag älskar så mycket. Och finge jag inga lingon till kunde jag lika gära självdö...
Fläsket stektes och i det överblivna fettet fick leverskivorna sin yta. Salt & vitpeppar, inget annat förutom en gräddskvätt att puttra i. Vidare fick löken svettas i resterande fläskfett och övergå i ett stormande kok ihop med en buljongtärning. När all fukt kokat in fick grädde och ett par msk creme fraiche göra finishen.
Mums!
Kommentarer
Postat av: Maja
Vill bara tacka dig för alla fina/bra recept som delger oss via din Blogg. Dom är helt suveräna!
Tack för all inspiration!
Trackback